43 de tenismeni s-au întrecut la Cupa Municipiului Zalău

Primăria municipiului Zalău, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Zalău şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a organizat sâmbătă şi duminică Cupa Municipiului Zalău la tenis de câmp. Organizatorii inenţionau să organizete acest turneu de categoria a II-a la finele acestei săptămâni, cu ocazia Zilelor Cetăţii, însă au organizat-o cu o săptămână mai devreme, deoarece calendarul competiţional al Federaţiei Române de Tenis de Câmp nu putea fi modificat.

43 de tenismeni din Bistriţa, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj, Şimleu şi Zalău s-au prezentat la competiţie.

Categoria 16 ani masculin, a fost câştigată de Mihai Grec, de la Palatul Copiilor Zalău, urmat de Vlad Trestian, tot de la Palatul Copiilor Zalău, Florean Tomas şi Horia Margin, ambii de la CSM Zalău.

Alexandru Bretan, de la CSM Zalău s-a impus la categoria 14 ani, fiind urmat de orădeanul Paul Todea, Ioan Margin (CSM Zalău) şi Banto Cristian (CSM Zalău).

Alexandra Olaru, de la CSM Zalău, a câştigat competiţia la categoria 12 ani feminin, podiumul fiind completat de băimăreanca Lorena Buciu şi sătmăreanca Ioana Răcăuţanu.

Tot de la CSM Zalău, Andrei Brisc s-a impus la categoria 12 ani masculin, urmat de George Băgărean, Eugen Pânzar şi Radu Bretan, toţi de la CSM Zalău.

La categoria 10 ani, Sălajul a avut o singură reprezentantă pe podium, Carmina Dragoş, de la CSM Zalău, locul trei.

Premiile au constat în trofee acordate de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Primăria Zalău.

Leave a Comment